Hatay’da enkaz altında kalan Christian Atsu kurtarıldı

Hatay’da enkaz altında kalan Christian Atsu kurtarıldı

Süper Lig kulüplerinden biri olan Hatayspor'un enkaz altında kalan Gana'lı oyuncu Christian Atsu'ya ulaşıldı. Atsu enkaz altından sağ olarak kurtarıldı.

Kahramanmaraş‘ta gerçekleşen iki büyük deprem sonrası, enkaz haberleri art arda geldi.

Dört bir yandan yaralılara ve enkaz altındakilere ulaşmaya çalışan ekipler, büyük özveriyle mücadele gösteriyor. Depremin en sert etkilerinin yaşandığı Hatay‘da, futbolcu Christian Atsu ve Sportif Direktörü Taner Savut’un da enkaz altında kaldığı haberleri geldi.

Umutlu bekleyiş sonunda Atsu’ya ulaşıldı. Gana’lı futbolcu enkazdan çıkarıldı.

 

SAĞ AYAĞINDAN YARALANDI

 

Christian Atsu, bugün Türkiye’yi ve komşu ülkeleri sarsan yıkıcı depremin ardından molozların arasında canlı bulundu. Sağ ayağından yaralanan ve nefes almakta güçlük çektiği öğrenilen Atsu’nun, hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

 

VOLKAN DEMİREL GÖZYAŞLARIYLA YARDIM İSTEMİŞTİ

 

”Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Kim gelecekse gelsin artık. Kimseye ulaşamıyoruz” sözleriyle gözyaşlarına boğulan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in canlı yayınından saatler sonra enkaz altında kalan isimlerle ilgili bilgi gelmesi rahat bir nefes aldırdı.

 

CHELSEA’DEN DESTEK MESAJI

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerin de etkilendiği depremde enkaz altında kaldığı düşünülen Hatayspor’un Ganalı orta saha oyuncusu Christian Atsu için Chelsea sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İngiliz kulübü eski oyuncusunun fotoğrafını paylaşarak, “Senin için dua ediyoruz, Christian Atsu” notunu düştü.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.