Hatice'den olay paylaşım: Çok kızdı

Hatice'den olay paylaşım: Çok kızdı

Popüler şarkıcı Hatice’nin yaptığı son paylaşım olay oldu. Hatice takipçilerine ve kendisini eleştirenlere ise çok sert tepki gösterdi. İşte haberin ayrıntıları;

Sosyal medya platformu Instagram’ı aktif kullanan Hatice, cesur pozlarına gelen yorumlara çok sinirlendi. Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla olay yaratan Hatice cesur paylaşımlarından birine daha imza attı.

‘Ben tek siz hepiniz’ notuyla paylaştığı pozu yoruma kapayan Hatice sonra ise kendi haberinin altına ilginç bir yorum yaptı. Instagram'da hakkında yapılan yorumlara bozulan Hatice çok kızdı.

"Nasıl giyindiğim nasıl güneşlendiğim kimseyi ilgilendirmiyor" diyen Hatice bakın ne dedi:

hatice-magazin-siyasetcafe1.jpg

Hatice daha sonra ise Instagram'da paylaştığı başka bir fotoğrafına şunları yazdı:

"Tatile gidersin magazini ararsın şu plajda ve ya otelde bikiniliyim, gel çek dersin çekerler, haber olur magazin derler. Kendi sayfanda paylaşım yaparsın, kadın olarak sevdiğin resmi paylaşırsın bikinili olunca ahlak dersi verirler.

İbadet edersin, türbede dua edersin gizli gizli paylaşmazsın dinsiz derler. Bilmezler ki içindekini. Paylaşmam onları asla. Dinin ve ibadetin reklamını yapıyor demesinler diye.

Bir kadın bir kadınla sevişir (Aşka saygım sonsuz) Ülke gurur duyar destekler. Bir kadın bikinili resmini paylaşır aşağılarlar. Diğer bir kadın gel beni gizli çek der ay canım ifşa ediyorlar yazık derler. Hep de kadınlar derler.

Şükürler olsun ne yüzüm ne sesim ne de vucudum. Şükürler olsun hâlâ insanım, kalp kırmıyorum, hakaret etmiyorum ve hâlâ güzel düşünmeye devam ediyorum."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.