Hayranları Bihter Ziyagil'i unutmadı

Hayranları Bihter Ziyagil'i unutmadı

Tam 10 sene önce bugün sona eren Aşk-ı Memnu dizisinin önemli karakteri Bihter Ziyagil'in ölüm yıldönümününü hayranları unutmadı. Bihter'in ölüm yıldönümü sosyal medyada Türkiye gündemine oturdu

Halit Ziya Uşaklıgil'in öloümsüz eserinden uyarlanarak çekilen ve başrollerinde Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un olduğu 'Aşk-ı Memnu' dizisi sona erdikten 10 sene sonra bile Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

 

Kanal D'nin gündüz kuşağında tekrar yayınladığı dizi, tekrar bölümlerinde bile reytinglerde kendine üst sıralarda yer bulup, konusu ve oyuncularıyla hala konuşuluyor.

 

Behlül ile Bihter'in bir ailenin ortasına bomba gibi düşerek birçok insanın hayatında tamiri mümkün olmayan yaralar açan bu aşklarının acı sonu milyonları televizyonlara kilitlemişti. Evin kızı olan Nihal ile Behlül'ün evleneceği gün büyük bir hesaplaşma yaşanarak Bihter'in intihar etmesi ve daha sonra Behlül'ün mezarlıkta berduş bir halde ekranlara yansıması günlerce konuşulmuştu. 

 

Dizinin aynı zamanda final tarihi olan 24 Haziran tarihinin Bihter'e ait mezar taşında yer alması ve eşinin soyadı olan Ziyagil ile değil, anne kızlık soyadı ile yer alması da sıkı takipçilerinin gözünden kaçmamıştı.

 

Bugün ise Bihter'in 10.yıldönümünü hayranları unutmadı. Sosyal medyada #bihterziyagil etiketiyle onu anarak Türkiye gündeminde yer almasını sağladı.

 

1k-001.jpg

 

 

1l-001.jpg

 

1m-001.jpg

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.