Hazar Ergüçlü, göğüs dekoltesiyle yürek hoplattı!

Hazar Ergüçlü, göğüs dekoltesiyle yürek hoplattı!

56'ıncı kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne cesur kıyafet tercihiyle damga vuran güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, büyük beğeni topladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 56'ıncı kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında 10 bin kişilik spor salonunda kırmızı halı ve açılış galası gerçekleştirildi.

Kırmızı halıda her sene olduğu gibi bu yıl da şıklık yarışı yaşandı. Görkemli geceye festivalde yer alan filmlerin dünyaca ünlü yönetmenleri, oyuncular, Türk sinema ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü yıldızları ile Antalyalı sinemaseverler katıldı.

Festivalin Ulusal Uzun Metraj bölümünün Jüri üyesi Şebnem Bozoklu, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin jüri üyeliğinde olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

 

sebnem-bozoklu-siyasetcafe-003.jpg

 

Oyuncu Oktay Kaynarca, festivalin Antalya ile çok iyi bütünleştiğini dile getirerek, sinema ve sanatla uğraşan herkes için bu kentin önemli olduğunu kaydetti. Bu festivale herkesin önem vermesi gerektiğini kaydeden Kaynarca, "Film festivallerinin alanlarının siyasete bulaşmadan özgür alanlar olması gerekir. Hangi siyasetçi gelirse gelsin film festivallerinin özgürlük alanı geniş olmalıdır. Umarım öyle devam eder" dedi.

 

TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLADI

 

Şıklık yarışının yaşandığı kırmızı halıda, ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü de yer aldı. Kıbrıslı oyuncu, göbek ve göğüs dekolteli siyah bluzuyla, tüm dikkatleri üzerine topladı.

Cesur gala tarzıyla büyük beğeni toplayan Ergüçlü, gala öncesi, Instagram hesabından fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

 

hazar-erguclu-siyasetcafe.jpg

hazar-erguclu-siyasetcafe1.jpg

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.