Hercai’nin 34.bölümünde; kılıçlar çekildi-FRAGMAN

Hercai’nin 34.bölümünde; kılıçlar çekildi-FRAGMAN

ATV’de yayınlanan ‘Hercai’ dizisinin 34. bölümü 28 Şubat akşamı ekrana gelecek. Miran, nihayet Azize’nin imparatorluğunu yıkacak.

Annesinin ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Miran, aldığı intikamın bir yalan üzerine kurulu olduğuna emin olur. Henüz Reyyan’a yaptıklarının vicdan muhakemesini tamamlayamamışken bir de bu gerçeklerin ağırlığı altında ezilen Miran zor da olsa Reyyan’a gidebileceğini söyler.

 

BÜYÜK VİCDAN AZABI

Sevdiği adamın kurdukları hayatın gerçeklerini kabullenememesi sonunda Reyyan’ı çileden çıkartır. Ne yaşanmış olursa olsun aşklarının yaşanan tüm olaylardan daha güçlü olduğunu haykıran Reyyan acaba Miran’ı hapsolduğu vicdan muhakemesinden kurtarabilecek midir?

 

İMPARATORLUK YIKILIYOR

Diğer yandan Nasuh’un, Dilşah’a yardım eli uzatmadığını öğrenen Hazar otuz sene sonra öğrendiği bu gerçekle yıkılır ve babasının geçmişte yaptığı hatanın bedelini ödeyen Dilşah’ın ölümü için kendini suçlar.

 

 

Yalanlarla kirletilmiş doğruların gölgesinde daha fazla yaşamak istemeyen Hazar ve Miran, her şeye rağmen gerçeği öğrenmek için çıktıkları yolda bir zafer daha kazanır. İkilinin zaferi Azize’nin imparatorluğunun yıkılmasına neden olurken, Nasuh’un itirafı Şadoğlu ailesindeki tüm dengeleri değiştirir.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.