Herkes Koronavirüs ile uğraşırken bakın Şeyma Subaşı ne yaptı?

Herkes Koronavirüs ile uğraşırken bakın Şeyma Subaşı ne yaptı?

Şeyma Subaşı, İtalyan sevgilisi Guido Senia ile yurt dışından gelenlerin uyması gereken 14 gün kuralına uymadıkları için evde karantinaya alınmıştı. Subaşı'nın sosyal medyada yaptığı son paylaşım herkesi çileden çıkardı.

Şeyma Subaşı'nın, sevgilisi Guido Senia ile 14 gün kuralına uymadıkları için evde karantinaya alınmıştı. Sosyal medyadan yağan tepkilere dayanamayan Şeyma Subaşı açıklamada bulunmuştu. 

 

seyma1-003.jpg

 

1 GECE HASTANEDE KALMIŞLARDI

Geçen hafta yurt dışından gelen sevgilisi Guido Senia ile 14 gün kuralına uymayan ve İstanbul'da partiye katılan Subaşı, tepkiler üzerine 1 gece hastanede kalmıştı..

OTURDUĞU YERDEN PARA KAZANMAK İÇİN HALK SAĞLIĞIYLA OYNADI

Koronavirüs testleri negatif çıkan ikili, 14 gün kuralına uymak şartıyla evlerine yollanmıştı. Şu sıralar evinden çıkmayan Subaşı ise önceki gün oturduğu yerden para kazanmak için ilaç tanıtımı yaptı..

 

seyma2-003.jpg
 

Subaşı'nın yaptığı paylaşım 'cehalette sınır tanımıyor' dedirtti. Subaşı, 3 kuruş için 3 gün önce ortaya çıkan bir ilaç firmasının reklamını yaptı.

 

seyma3-002.jpg

 

TEPKİ YAĞDI

Subaşı, 16 Mart'ta bir anda piyasaya çıkan ilaçları ballandıra ballandıra anlattı. Bu videoyu gören vatandaşlar ise Subaşıya sert çıktı: "Bu kadın resmen cehaletbaşı...", "3 kuruş için bilmediğin ilaçlarla milleti kandırma…"

 

siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum