Hilal Özdemir canlı yayında yaşadıklarına isyan etti

Hilal Özdemir canlı yayında yaşadıklarına isyan etti

Oyuncu Hazım Körmükçü’den olaylı bir şekilde boşanan Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir '2. Sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Özdemir, eski eşi ve yaşadığı maddi zorluklarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kanal D’de yayınlanan magazin programına konuk olan Hilal Özdemir, eski eşi Hazım Körmükçü ile ilgili iddialarda bulundu. 5 aydır nafaka alamadığını ve pandemi sürecinden çok olumsuz etkilendiğini anlatan sanatçı, kirasını ödeyemediğini, gıda yardımlarına bile başvurduğunu anlattı.

 

Sanatçı şu açıklamaları yaptı:

"Kızılay'a başvurdum, yardım geldi ama erzak 10 gün yetti. Evde hiçbir şey kalmamıştı, mahalle muhtarına başvurdum. Hayatın gerçeği bu. Sanatçı olmam rahat geçindiğim anlamına gelmiyor.Allah devletimizden razı olsun"

"Bu pandemi sürecinde çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama erzak alarak girdim. Çocuklarımın babası ortada yok hiçbir şekilde. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Neden aramıyor sormuyor. 5 aydır nafaka ödemiyor, ortada yok."

"Özel hayatımla gündeme gelmeyi seven bir insan değilim. Ama karşı taraftan bu saygıyı görmedim. En azından çocuklarımın nafakasını ödeseydi meşgul etmezdim sizleri."

"Ben onurumla çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum, ayakta durmaya çalışıyorum. Ben bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum."

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.