‘Hizmetçiler’ dizisi iddialı konusuyla zirveye oynayacak-FRAGMAN

‘Hizmetçiler’ dizisi iddialı konusuyla zirveye oynayacak-FRAGMAN

Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Seçkin Özdemir, Yiğit Kirazcı ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yeni dizisi ‘Hizmetçiler’ güçlü konusu ve oyuncu kadrosuyla 7 Mart akşamı Kanal D’de izleyicisiyle tanışmaya hazırlanıyor.

Ekrana gelecek olan ilk bölümde; küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı İstanbul’un ünlü ailelerinden Atahanlıların torunlarının kaçırılmasıyla bir günde tümden değişir. Onu lüks bir sitenin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona bu kez bambaşka bir oyun oynar.

 

GERÇEK YÜZLER ORTAYA ÇIKIYOR

Adına Cennet Konakları denen bu lüks sitede artık bir hizmetçidir. Birbirinden farklı zengin  hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye başlar. Üstelik tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetçilerin de sırları vardır.

 

KİMSE MASUM DEĞİL

 

Saklanan sırların ucu Atahanlıların kayıp hizmetçisine dayandığında Ela burada yaşayan hiç kimsenin masum olmadığını anlar. Hacer, Atiye ve Çiçek de yaşananların birer parçasıdır.  Çünkü bu sitede hizmetçiler sadece evleri değil, patronlarının sakladığı “kirli” çamaşırları da temizlemektedir. İşin aslı Cennet Konakları’nda hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.