Hobbit filmi ile ünlenen Pasha Lee, Ukrayna'da savaşırken öldü! 

Hobbit filmi ile ünlenen Pasha Lee, Ukrayna'da savaşırken öldü! 

Hobbit filmi ile ünlenen Ukraynalı sevilen aktör Pasha Lee, Rus kuvvetlerinin işgali sırasında can verdi.

33 yaşındaki Ukraynalı ünlü film yıldızı Pasha Lee, Irpin'de Rus bombardımanında öldü.

Oyunculuğu ve seslendirme dublaj çalışmaları ile tanınan Lee, Kırım'da doğdu ve yerel bir sunucu ve oyuncu olmasının yanı sıra Lion King ve Hobbit filmlerindeki seslendirme çalışmalarıyla tanındı.

Beş gün önce Lee, 'Birleşelim' başlığıyla askeri teçhizatlı bir fotoğrafını yayınlamıştı.

Ayrıca, dünyadaki Ukraynalı mültecilere yardım etmek için kaynakları toplamak ve paylaşmak için Instagram'da kampanya başlatmıştı.

İki gün önce Irpin'de etiketlenen son fotoğrafının başlığı şöyleydi: 'Son 48 saattir, oturup nasıl bombalandığımızı fotoğraflamak için fırsat bulduk ve gülümsüyoruz çünkü başaracağız.'

 

SEVENLERİ YASA BOĞULDU

 

Ukrayna Ulusal Gazeteciler Sendikası Başkanı Sergiy Tomilenko, Facebook sayfasında merhum aktör için taziye mesajı paylaştı.

Tomilenko, '(Paşa Lee) savaşın daha ilk günlerinde itibaren Ukrayna için savaşmaya gitti ve Rus işgalcilerle hala şiddetli bir savaşın sürdüğü Irpin'de öldü. Ukrayna Ulusal Gazeteciler Sendikası (Paşa'nın) ailesine ve arkadaşlarına en içten taziyelerini sunar.' ifadeleri kullanıldı.

UATV/DOM Platformu Başkanı Julia Ostrovska'nın ise, ünlü sanatçının ölümünün ardından sendikada yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutmadığı görüldü.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.