Hüseyin Çalık: Nikah masasında terk edilince müziğe sarıldım

Hüseyin Çalık: Nikah masasında terk edilince müziğe sarıldım

10 ay önce 'Aşk Rengini Gözlerinden Almış' isimli ilk şarkısını çıkaran genç solist Hüseyin Çalık, samimi açıklamalarda bulundu.

10 ay önce 'Aşk Rengini Gözlerinden Almış' isimli ilk şarkısını çıkaran genç solist Hüseyin Çalık, ikinci teklisini dinleyicilerine sunmak için gün sayıyor.

Sözü ve müziği Hüseyin Çalık'ın kendisine ait şarkının adı Issız Yüreğim, Aranjesi ise Fatih Bulut'un Çok Sevdim Yalan Oldu adlı meşhur şarkısının düzenlemesini yapan ünlü aranjör Hüseyin Çeliker imzası taşıyor.

Taşkın Ceyhan'ın yönetmenliği yaptığı video klip şimdiden merak konusu oldu.

 

huseyin-calik-1.jpg

 

Yeni şarkısı ile ilgili düşüncelerini ifade eden Hüseyin Çalık, Müzik benim için çok kıymetli. 1 yıl önce nikah masasında terk edildikten sonra müziğe sarıldım. İlk şarkımız Aşk Rengini Gözlerinden Almış çok beğenilmişti. İkinci teklimiz Issız Yüreğim'de eminim çok sevilecek dedi.

Issız Yüreğim şarkısının yeni yılda yayınlanması bekleniyor.

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.