Icardi, Galatasaray taraftarına kırgın!

Icardi, Galatasaray taraftarına kırgın!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı devirdi. Karşılaşmaya ise Mauro Icardi'nin tavrı damgasını vurdu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray, uzatmada bulduğu golle 3-2 kazanarak rövanş öncesi avantaj yakaladı. Mauro Icardi'nin 90+1. dakikada attığı gol galibiyeti getirirken Icardi, bu sezon resmi maçlardaki gol sayısını 19'a çıkardı.

Bir gol iki asistle oynayarak 9.1 puan ile sahanın yıldızı olan Icardi'nin tavrı geceye damgasını vurdu. Yıldız golcü, 82 gün sonra akan oyunda 90+1'de gol atma başarısı gösterirken gole pek fazla sevinmemesi, klasikleşmiş gol sevincini yapmaması dikkat çekti.

Icardi, karşılaşma biter bitmez direkt soyunma odasına giderken maç sonu üçlüsüne de katılmadı. Arjantinli golcü, süre aldığı her karşılaşmanın ardından yaptığı fotoğraf ve hikaye paylaşımına da Instagram hesabından yer vermedi. Wanda Nara da Sparta Prag karşılaşması ile ilgili herhangi bir paylaşıma imza atmadı.

Arjantinli golcünün, oldukça kritik bir maçta gösterdiği bu tavır merak konusu oldu. İlk olarak taraftarlar, sakatlığından ötürü soyunma odasına gittiği düşündü.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyada ise Arjantinli golcünün, Wanda Nara ile kavgalı olduğu gerekçesiyle "tadının kaçık" olduğu iddia edildi. İkilinin 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı yapmaması da buna yoruldu.

Ancak, sebebin bunlar olmadığı öğrenildi. Odatv'nin edindiği bilgiye göre, bir süredir kötü performans gösteren ve dün 82 gün sonra akan oyunda gol atan Icardi, Instagram paylaşımlarına gelen olumsuz yorumlardan ötürü Galatasaray taraftarına kırgın. Yıldız golcünün bu yüzden direkt soyunma odasına gittiği öğrenildi.

Teknik direktör Okan Buruk'un Icardi ile bir görüşme yaparak, takımın şampiyonluk yolunda en önemli silahı olduğunu 31 yaşındaki yıldız golcüye hatırlatması bekleniyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.