İfşa olan Aslı Bekiroğlu'ndan dikkat çeken açıklama

İfşa olan Aslı Bekiroğlu'ndan dikkat çeken açıklama

Cilt bakım markası Simple, yeni ürününün tanıtımı için reklam yüzü Aslı Bekiroğlu, influencer Cansu Dengey ve uzman psikolog Zeynep Selvili Çarmıklı ile birlikte kamuoyuna #İyiKalpliOl çağrısı yaptı.

Sadece cilde değil; içinde yaşadığımız gezegene ve gezegeni paylaştığımız tüm canlılara karşı iyi kalpli bir yaklaşım benimseyen Simple markası, #İyiKalpliOl çağrısı ile toplumsal bir sorumluluk üstlendi. Marka bu çağrıyla birlikte, insanları hem birbirlerine karşı nazik olmaya hem de dünyada ve Türkiye’de gittikçe artan siber zorbalığa karşı insani bir tavır almaya davet ediyor.  

 

 67977.jpg

 

Yakın zamanda özel fotoğrafları sosyal medyaya yayılan reklam Yüzü Aslı Bekiroğlu: “Geçtiğimiz günlerde yaşadığım durum, kocaman bir desteğe dönüştü. Bu desteğin, bundan sonrası için kötü niyetli çabaları durdurabileceğine, benim yaşadığımı başkalarının yaşamaması için bir dönüm noktası olabileceğine inanıyorum. Tam da bu nedenle global yüzü olduğum Simple ve burada bulunan herkesle birlikte toplumu iyi kalpli olmaya davet etmenin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. İyi kalpliliğe ve nezakete bir gün herkesin ihtiyacı olabilir, toplum olarak kalbimizde iyi olanı keşfetmemiz gerekiyor.”

 

 

Influencer Cansu Dengey: “İnsanlar sosyal medyada çok acımasız olabiliyor. Burada kastettiğim eleştiri değil; kötü niyetli olan saldırılar, yargılamalar, hakaretler... İnsanlar, normalde karşınızda olsalar söyleyemeyeceği şeyleri klavye ya da telefon tuşu ile çok kolay söyleyebiliyor. Siber zorbalığı bu kadar mümkün, kolay ve yaygın kılan da bu sanırım! Ve insanları zorbalıktan geri tutacak, düşünmeye sevk edecek tek şey de içimizdeki iyi olanla yaşamayı seçmek. Hepimiz insanız. İçinde olduğumuz, karşılık vermediğimiz ya da görmezden geldiğimiz o kötülük bir gün herhangi birimizi vurabilir. O sebeple birbirimizi iyi kalpli olmaya davet etmek çok kıymetli. Bu çağrının bir parçası olduğum için çok mutluyum.”

 

asli-bekiroglu-001.jpg

 

Uzman Psikolog Zeynep Selvili Çarmıklı: “Sosyal medya diğer insanlarla aramızdaki bağı güçlendirmek için harika bir araç. Fakat ne yazık ki bazen ekranın diğer tarafında tıpkı bizim gibi mutlu olmak, sevilmek isteyen, mücadele veren bir insan olduğunu unutabiliyoruz. Siber zorbalığın panzehiri empati ve şefkat. Umutla söyleyebilirim ki her ikisi de öğretilebilir, öğrenebilir beceriler. Dilerim #İyiKalpliOl çağrımız öncelikle kendimizle kurduğumuz ilişkiyi değerlendirmemize fırsat olur

 

#İyiKalpliOl çağrısına, davete katılan Aslı Kızmaz, Enis Arıkan, İrem Derici ve Kalben gibi ünlü isimlerden de destek geldi. #İyiKalpliOl çağrısı, dijital ortamda da ses getirecek bir kampanya ile devam edecek.

 

siyasetcafe.com

 

Aslı Bekiroğlu'nun özel görüntüleri ifşa oldu

Aslı Bekiroğlu'nun özel görüntüleri ifşa oldu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.