İki oyuncu ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisinde buluşacak

İki oyuncu ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisinde buluşacak

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Yarım Kalan Aşklar’ BluTV’de ekranlara gelecek. Çekimleri Haziran’da başlayacak dizide geçirdiği trafik kazası sonucu ölüp başka birinin bedeninde dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatılıyor

BluTV’nin Tims&B Prodüksiyon ile hayata geçirmeye hazırlandığı Yarım Kalan Aşklar dizisinin çekimleri Haziran ayında başlayacak. Türkiye’nin ilk büyülü gerçekçi dizisi Yarım Kalan Aşklar’ın başrollerinde Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz yer alıyor.

 

“AŞK BEDENLER ARASINDA DEĞİL, RUHLAR ARASINDA YAŞANIR”

 

İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözü kara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir.  Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulacaktır: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulacaktır. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.

 

Yarım Kalan Aşklar’ın yönetmen koltuğunda ‘Suskunlar’, ‘Karışık Pizza’, ‘İkimizin Yerine’ gibi yapımları yöneten başarılı yönetmen Umur Turagay yer alırken, senaristliğini ‘Poyraz Karayel’, ‘Söz’, ‘Adı Mutluluk’ gibi başarılı yapımların senaristliğini üstlenmiş; Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur üstleniyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.