İlçe ayağa kalktı! Belediye kamyonunda skandal

İlçe ayağa kalktı! Belediye kamyonunda skandal

Belediyenin çöp toplama kamyonunda şoför olarak çalışan kişinin sokaktaki kadınları izleyerek mastürbasyon yaptığı görüntülendi. İşte iğrenç olayın ayrıntıları;

Gaziantep’in Şahinbey İlçe Belediyesi’nde skandal bir olay yaşandı. Bir belediye çalışanı çöp kamyonunda mastürbasyon yaparken vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Şahinbey Belediyesi'nin çöp toplama kamyonunda sürücü olarak çalışan şahıs, sokaktaki kadınları izleyerek çöp kamyonunda mastürbasyon yaparken vatandaşlar tarafından yakalandı.

Gaziantep Söz Gazetesi’nde yer alan habere göre; Gaziantep'i ayağa kaldıran ve büyük tepkilere yol açan çirkin olay geçtiğimiz günlerde Güneş Mahallesi'nde meydana geldi.

 

ŞOFÖR KOLTUĞUNDA MASTÜRBASYON REZALETİ

 

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çöp toplama kamyonunda sürücü olarak görev yapan kişi, sokaktaki kadınlara bakarak, kamyonun sürücü mahallinde mastürbasyon yaptı. Bu sırada olayı fark eden bir vatandaş, cep telefonu kamerasıyla, sürücünün mastürbasyon yapmasını kayda aldı.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

 

Çirkin olayın görüntüleri kısa sürede yayıldı ve tepkiler büyüdü. Şahinbey Belediyesi'ne yakın kaynaklar, sürücünün iş akdinin feshedildiğini belirtirken hakkında da Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.