İlhan Şeşen evinde uyurken eşyalarını çaldılar

İlhan Şeşen evinde uyurken eşyalarını çaldılar

Aralarında sanatçı İlhan Şeşen’in evinin de bulunduğu 8 eve giren hırsızlar, bilgisayar, cep telefonu, kol saati gibi eşyaları çaldılar. Polisin çalışması sonucu 4 hırsız yakalandı. 

İlhan Şeşen’in evine giren hırsızlar, sanatçı ve eşi uyurken evden iki adet bilgisayar ve cep telefonu çalarak kaçmıştı. 12 Mart 2019’da Kadıköy Fenerbahçe’de meydana gelen olayın ardından hırsızları arayan polis, 4 kişiyi gözaltına aldı.

DHA’da yer alan habere göre, yapılan inceleme sonucu evin kapısının kilitlenmediği, şüphelilerin kredi kartı kullanarak kapıyı açtıkları öğrenilmişti.

Olay hakkında soruşturma başlatan polis, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi ve aynı kişilerin Maltepe, Üsküdar ve Şişli’de de hırsızlık yaptıklarını belirledi.

Polisin yaptığı inceleme neticesinde daha önceden de sabıka kaydı bulunan hırsızların kimlikleri belirlendi. Önceki gün yapılan operasyon sonucu Kadir Ç., Efrahim G., Metin K. ve Süleyman Ç. Gözaltına alındılar.

Gözaltına alınan şüphelilerin daha önce de ev hırsızlığı suçundan kayıtları bulunduğu belirlenirken, hırsızların kiraladıkları araçla dolaştıkları, girdikleri evlerde yaşayanlar uyurken büyük bir rahatlıkla eşyaları çaldıkları tespit edildi.

İşlemleri sona eren şüpheliler adliyeye sevk edildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.