Ilıcalı’ların kızları Melisa'ya Acun bakacak

Ilıcalı’ların kızları Melisa'ya Acun bakacak

Şeyma ve Acun Ilıcalı boşanma davası sonrası kızlarının velayeti için başvurduğu Mahkeme, Melisa’nın velayetini Acun Ilıcalı’ya verdi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı 2017 yılın Eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde nikah masasına oturmuştu. Çift bir yıl sonra anlaşmalı olarak boşanmıştı.

İkili kızlarının velayeti için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Melisa’nın velayetini Acun Ilıcalı’ya verdi. Verilen kararın ardından Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "07.02.2018 tarihinde sonuçlanan velayet davası ile kızımız Melisa'nın velayeti babası Acun Ilıcalı Bey'e verilmiştir. Kararı saygıyla karşılıyoruz" dedi.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl kasım ayında Silivri Adliyesi'ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ortak bir kararla kızları Melisa Ilıcalı'nın velayetinin babası Acun Ilıcalı’ya verilmesi için girişimde bulundu. İkili kızlarının velayeti için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Melisa’nın velayetini Acun Ilıcalı’ya verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Çıkan haberlerin ardından Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından, "07.02.2018 tarihinde sonuçlanan velayet davası ile kızımız Melisa'nın velayeti babası Acun Ilıcalı Bey'e verilmiştir. Kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu noktada önemli olan velayetin kimde olduğu değil, kızımızın ailesi ile birlikte sevgi ve mutlulukla büyümesidir. Acun Bey ve ben kızımız Melisa'yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Kızımız Melisa bu süreçte babasıyla da her zaman olduğu gibi sıklıkla görüşmeye devam edecek. Biz Acun Bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa'nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz. Konunun hassasiyeti sebebiyle gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.