Galatasaray 2 - 3 Porto

Galatasaray 2 - 3 Porto

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Türk Telekom Arena'da ilk yarı Porto'nun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Galatasaray dakika 45'te Feghouli'nin penaltı vuruşu ile gol attı. 

İkinci yarıda Porto golüyle 3-1 öne geçerken, 65. dakika da beklenen gol Eren Derdiyok'tan geldi. Maçı 2-3'e getiren Galatasaray, 66. dakikada kazandığı penaltı vuruşunda Feghouli gole çeviremedi. 

Maç Porto'nun üstünlüğü ile son bulurken, Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 

Spor Toto Süper Lig’de aldığı kötü sonuçların ardından zirveden uzaklaşan ve lider Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkı 8’e çıkan Galatasaray, bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yu konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi’nde aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, evinde konuk edeceği Porto’yu yenerek moral depolamak istiyor ve UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı garantilemek istiyor.

TFF açıkladı: Hüseyin Göçek’e maç verildi

MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Dev maçı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Maç saat 20.55’te başlayacak. Mücadele Bein Sport 1 kanalından yayınlanacak.

Beşiktaş-Trabzonspor derbisine Toroğlu'ndan flaş yorum

Galatasaray’da sarı kart cezalısı Serdar Aziz Porto karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıkları devam eden Belhanda, Sinan ve Emre Akbaba takımını yalnız bırakacak.

Galatasaray'ın ilk 11'i

 Muslera, Mariano, Nagatomo, Ryan Donk, Maicon, Ozan Kabak, Ndiaye, Fernando,  Feghouli, Eren Derdiyok,Garry Rodrigues,

Porto'nun ilk 11'i

 Casillas, Adrian López, Maxi, Felipe,  Danilo, Sergio Oliveira, Herrera,Diogo Leite, Alex Telles, Hernani, Marega, Adrian López

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.