İngiltere ve BAE arasında yasak aşk gerilimi

İngiltere ve BAE arasında yasak aşk gerilimi

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İngiltere'ye kaçan Prenses Haya, hakkında bomba iddia kafaları karıştırdı.

Prenses Haya'nın İngiltere'ye neden kaçtığı merak konusuyken, gizemli kaçışa dair yeni iddialar gündeme düştü.
 

Geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum'un eşi Prenses Haya'nın, kocasını terk ederek İngiltere'ye kaçtığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.
 

İngiliz basınında yer alan iddialar, Prenses Haya'nın İngiliz korumasıyla arasında bir ilişki olduğu ve bu ilişkinin el Maktum tarafından öğrenilmesi sonucu Prenses'in çareyi kaçmakta bulduğu yönündeydi.
Daily Mail'de yer alan habere göre, Prenses Haya'nın yasak aşk yaşadığı ismin, Şeyh'in yakın koruması olan İngiliz asker Russell Flowers olduğu ortaya çıktı.

 

Prenses Haya ile tutkulu bir aşk yaşadığı iddia edilen Russell Flowers'ın, geçen sene eşinden boşandığı da hakkında ulaşılan başka bir bilgiydi.
Birleşik Arap Emirlikleri'nden İngiltere'ye kaçan ve ailesine ait 85 milyon pound değerindeki yalıda saklanan iki çocuk annesi Prenses Haya'nın, eşinden yaklaşık 4.5 milyar poundluk nafaka alması bekleniyor.

 

5 yıl boyunca Şeyh ailesinin yakın korumalığını yapan İngiliz asker Russell Flower ise ''Söyleyecek bir şeyim yok''dedi.
 

Birleşik Arap Emirlikleri'nin, aynı zamanda Ürdün Kralı Abdullah'ın üvey kız kardeşi de olan PrensesPrenses Haya'nın iadesini istemesi halinde, İngiltere ile BAE arasında diplomatik bir kriz yaşanabileceği öğrenildi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.