İngiltere’de dev düello! Manchester City – Chelsea maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

İngiltere’de dev düello! Manchester City – Chelsea maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Premier Lig’de 3 puan farkla Liverpool’un gerisinde bulunan Manchester City, Chelsea’yi konuk ediyor. Peki futbolseverlerin merakla beklediği bu dev maç hangi kanaldan şifresiz yayınlanacak?

Dün oynanan maçta Liverpool’un, Bournemouth takımını 3-0 yenmesinin ardından gözler bugün oynanacak Manchester City – Chelsea maçına çevrildi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren Manchester City – Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda şifresiz olarak yayınlanacak? İşte maç öncesi önemli bilgiler.

MANCHESTER CITY – CHELSEA MAÇI HANGİ KANALDA?

10 Şubat Pazar günü saat 19:00’da başlayacak olan Manchester City – Chelsea maçı Azerbaycan’ın İdman TV Kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. 

MANCHESTER CITY’DE 2, CHELSEA’DE 1 ESKİK VAR!

Bu dev maç öncesi Manchester City’de Bravo ve Kompany, Chelsea’de ise van Ginkel sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek olan isimler.

Manchester City, oynadığı 26 maçın ardından 62 puanla 2. sırada, Chelsea ise 25 maçta 50 puan topladı ve 5. sırada yer alıyor.

GALİBİYETLERDE CHELSEA ÜSTÜN

Her iki takım daha önce 156 kez karşı karşıya geldiler. Manchester City bu maçlardan 54 galibiyet, Chelsea 63 galibiyet aldı, 39 maç ise berabere sonuçlandı.

Manchester City’de Kun Aguero 14, Chelsea’de ise Hazard 12 golle takımlarının en skorer isimleri.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.