İngiltere’de dev maç! Manchester United – Liverpool maçı hangi kanalda şifresiz?

İngiltere’de dev maç! Manchester United – Liverpool maçı hangi kanalda şifresiz?

Premier Lig’de Manchester City ve Tottenham ile şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool, Manchester United deplasmanına konuk oluyor. Peki bu maç hangi kanaldan şifresiz yayınlanacak?

Premier Lig’in 27’inci haftası dev bir maça sahne oluyor. Mourinho’nun gönderilmesinden sonra Ole Gunnar Solskjaer’i göreve getiren Manchester United büyük bir çıkış yaparak 4’üncü sıraya yükseldi. Liverpool ise bir maç eksiğiyle lider Manchester City ile (65 puan) aynı puanda ancak averajla ikinci sırada. Peki futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği Manchester United – Liverpool maçı, ne zaman, hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL MAÇI ŞİFRESİZ

24 Şubat Pazar günü saat 17:05’te başlayacak olan Manchester United – Liverpool maçı S Sport’un yanı sıra İdman TV’den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Manchester United’da Darmian, Rojo ve Valencia’nın durumu belirsizliğini korurken, Liverpool’da Gomez ve Oxlade-Chamberlain sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Lovren’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

MAÇIN 11’LERİ BELLİ OLDU!

Manchester United: De Gea, Young, Lindelof, Smalling, Shaw, McTominay, Herrera, Pogba, Mata, Rashford, Lukaku

Liverpool: Alisson, Milner, van Dijk, Matip, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino

GALİBİYETLERDE MANCHESTER UNITED ÜSTÜN!

Her iki takım daha önce 179 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Manchester United 71 galibiyet, Liverpool 48 galibiyetle sahadan ayrıldı, 48 maç ise berabere sona erdi.

Manchester United’ın sahasında oynanan maçlarda ev sahibi ekibin 45 galibiyeti, Liverpool’un 17 galibiyeti var, 27 maçta eşitlik bozulmadı.

MANCHESTER UNITED’DA POGBA, LIVERPOOL’DA SALAH!

Dev maç öncesi Manchester United’da en fazla gol atan isim 11 golle Pogba olurken, Rashford ve Martial, 9 golle Fransız futbolcuyu takip etti. Liverpool’un gol yükünü 17 golle Mohamed Salah çekiyor. Salah’ı 12 golle Sadio Mane, 9 golle Roberto Firmino takip ediyor.

MAÇIN HAKEMİ MICHAEL OLIVER

Karşılaşmanın hakemi Michael Oliver bugüne kadar 28 kez Manchester United’ın maçını yönetti. Manchester United bu maçların 11’ini kazanırken, 10 maçı kaybetti, 7 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. 

Oliver, Liverpool’un 33 maçında görev aldı. Liverpool bu maçlardan 15 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 13 beraberlikle sahadan ayrıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.