İngiltere’de Türk gururu

İngiltere’de Türk gururu

İngiltere’de Bilişim Uzmanları Enstitüsü tarafından düzenlenen toplam 10 milyon poundluk ödüllü yarışmada bir Türk ikinci olarak Türkiye’ye gurur yaşattı.

İngiltere'de bir Türk geliştirdiği sistem sayesinde dünyanın önemli bilişim ödüllerinden birisini aldı.

35’incisi düzenlenen İngiltere’nin en köklü bilişim enstitüsü tarafından verilen BCS (Bilişim Uzmanları Enstitüsü) & Bilişim Endüstrisi ödüllerinde Lifetime Learning Vakfının kurucusu Murat Aykut Sadi ödüle layık görüldü.

Aralarında milyonlarca poundluk bütçelere sahip adayları geride bırakan Sadi, engelli öğrenciler için hazırladığı sistem ile yarışmada ikinci oldu.

GURUR DUYDUK

Sadi konuya ilişkin açıklamasında uzun yıllar üzerinde çalıştığı projesine ödül verilmesinin kendilerini teşvik ettiğini ifade ederek, “Okulları geliştirmek için gösterilen çabalarımızın tanınması ve onaylanmasından çok memnunuz. Yenilikçi bilişim projemizin öneminin BCS tarafından fark edilmesinden çok gurur duyduk. BCS & Bilişim Endüstrisi Ödülleri, tüm mesleğin en iyi uygulamaları, yenilikleri ve mükemmellikleri kutlaması için bir platformdur. Bu yılki ödülleri, proje, organizasyon, teknoloji ve bireysel mükemmellik konularını kapsayan 25 kategoriyi içermektedir. Kategoriler kar ve ticari sektörler için değil, kamuya açık alanlarda yer alan kuruluşlara ve kişilere açık” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.