İrem Derici'den şok osuruk mesajı

İrem Derici'den şok osuruk mesajı

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şoke eden sözler kullandı. 

Pek çok ünlü isim gibi köpeğinin üzerine titreyen ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda ona bolca yer veren şarkıcı İrem Derici, bu defa köpeği RudeBoy’a olan duygularını satırlara döktü.

Köpeği uyurken çektiği bir kareyi Instagram hesabında paylaşan şarkıcı altına da ilginç ifadeler de içeren aşağıdaki metni yazdı:

“Sanırım seni her şeyden daha çok seviyorum benim siyah beyaz Milka ineğim! RudeBoy… 20 dakika bile evden uzak olsam döndüğümde beni deliler gibi mutlu karşılamana aşığım.

Konser dönüşlerimde bana 10-15 dakika trip atmana, AMA OĞLUM SANA YAŞ MAMA PARASI KAZANDIIIM diye seni kucağıma aldığımda suratımı gözümü salya yapmana aşığım.

Yanaklarımı yastık olarak kullanmana, uykunda titremeye başladığında göbüşüne elimi koyup “Geçti aşkım, kabus gördün” dedikten sonra iç çekmene aşığım.

Göt kadar boyuna bakmadan kapıda en ufak bi' tıkırtı olduğunda VÖVÖVÖVÖ diye efelenip kapıya koşmana aşığım. Geçecek dediler ama hala geçmedi ya… 3 estetiğimin acısını solda sıfır bırakan o keskin osuruk kokuna bile aşığım. Benim kayıtsız şartsız sevdiceğim!”

 

irem-derici-osuruk-mesaji-siyasetcafe.png

 


siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.