Irmak Arıcı Üsküdar’da sahne aldı

Irmak Arıcı Üsküdar’da sahne aldı

Üsküdar Belediyesi, Mustafa Ceceli ile seslendirdiği ‘Mühür’ adlı şarkı ile tanınan genç sanatçı Irmak Arıcı’yı tüm İstanbullular ile buluşturdu. Konserde seslendirdiği her şarkıyı hayranlarına adayan genç sanatçı yeni şarkı müjdesi de verdi.

Sanat dünyasının önde gelen isimlerini İstanbullularla buluşturan Üsküdar Belediyesi, bu kez Türk Pop Müziği’nin en yeni seslerinden Irmak Arıcı’yı ağırladı. Sesi ve güzelliğiyle gençler tarafından yakından takip edilen Irmak Arıcı, en yeni şarkılarını seslendirdiği konserde hayranlarının gönlünü fethetti. Konser sırasında hayranlarının sevgi seliyle karşılaşan Arıcı, en sevilen şarkılarını sevenlerinin eşliğinde söyledi. Genç sanatçı, sevenlerine ‘Kula Bela’ isimli bir şarkı çıkaracağının müjdesini verdi.

 

Konserde Üsküdar Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan Irmak Arıcı “Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği bu tür etkinlikleri, çok kıymetli buluyorum. Sağ olsun Belediye Başkanımız sosyal sorumluluk projeleriyle sadece Üsküdar’a değil, tüm İstanbul’a çok büyük bir değer katıyor. Hayvanlarla ilgili çok güzel projeleri var. Kendisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.