İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran aşkı ortaya çıktı! Yeni boşandığı eşi Duygu Kumarki ateş püskürdü

İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran aşkı ortaya çıktı! Yeni boşandığı eşi Duygu Kumarki ateş püskürdü

20 gün önce 4 yıllık eşi Duygu Kumarki ile tek celsede boşanan oyuncu İsmail Hacıoğlu, evliliğini bitiren kişi olarak gösterilen meslektaşı Merve Çağıran'a aşkını ilan etti. Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki ise bu paylaşımlara ateş püskürdü.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık 20 gün önce 4 yıllık eşi Duygu Kumarki ile anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü oyuncunun evliliğini Çocuk dizisinde partner olduğu Merve Çağıran için bitirdiği ileri sürülmüştü. Hacıoğlu, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak oyuncuyla aşkını ilan etti. Oyuncunun paylaşımına ilk tepki ise boşandığı eşinden geldi.

 

MERVE ÇAĞIRAN İLE AŞK YAŞIYOR
Evliliğini bitirmesine neden olarak gösterilen Merve Çağıran ile fotoğrafını paylaşan İsmail Hacıoğlu, “10 üzerinden 12 siyah beyaz” notunu yazdı. İki ünlü oyuncu final yapan Çocuk dizisinden setinde tanışıp arkadaş olmuşlardı.

 

mer.jpg

 

DUYGU KUMARKİ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
Hacıoğlu’nun aşkını ilan etmesinin ardından 20 gün önce boşandığı Duygu Kumarki de sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

 

haci1-001.jpg

 

Kumarki, “Çok mesaj alıyorum herkese çok teşekkür ediyorum ama bana neden konuşmadınız demeyin. Benim tarzım değil bulunduğun seviyeden aşağıya bakamıyorum. Dolayısıyla her şey ortaya kendiliğinden çıkar. Allah benim yanımda ilahi adaletini sevdiğim. Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş” dedi.

 

haci2.jpg

 

Kumarki mahkeme kararıyla eski eşinin soyadını kullanmaya devam edeceğini bunu da kızları Yemin için yaptığını açıkladı.

 

 

haci3.jpg

 

haci4.jpg
 

haci5.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.