İsrailli bakandan suikast çağrısı: Hepsini öldürelim

İsrailli bakandan suikast çağrısı: Hepsini öldürelim

İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, Hamas ve İsami Cihad hareketi liderlerine karşı suikast düzenlenmesi çağrısı yaptı.

İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden atılan roketin başkent Tel Aviv'in kuzeyinde isabet etmesinin hemen ardından Hamas ve İsami Cihad hareketi liderlerine karşı suikast düzenlenmesi çağrısı yaptı.

Kadın bakan Regev, İsrail ordu radyosuna yaptığı açıklamada, bölgede artan tansiyona ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Filistinli gruplar ile İsrail arasındaki güç dengesine ilişkin herhangi bir soru işaretinin söz konusu olmadığını ifade eden Regev, "Kimin daha güçlü olduğu sorusunun cevabı çok açık. Terör yuvalarını boşaltmaları bile bu sefer onlara (Gazze'deki Filistinli gruplar) bir fayda sağlamayacak. Onları her yerde yakalayacağız" dedi.

FİLİSTİNLİ LİDERLERE KARŞI SUİKASTLAR BAŞLANMALI

Regev, İsrail'in yeniden Gazze'deki Filistinli liderlere yönelik suikastlara başlaması gerektiğini savunarak, "Ne zaman ki Gazze Şeridi'ndeki Hamas ve İslami Cihad liderleri hedef alındıklarını hissederler ancak o zaman bize karşı farklı davranırlar" diye konuştu.

İsrail'in Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, daha önce de benzer çağrılar yapmıştı.

İSRAİL'İN PROVOKATİF SALDIRILARI TANSİYONU ARTTIRDI

İşgalci İsrail'in son 1 haftadır abluka altında tuutğu Gazze'ye hava ve karadan yoğunlaştırdığı saldırılar sonrası bugün yeni bir gelişme yaşandı.

İsrail'in son saldırıları sonrası çok sayıda Filistinli şehit olmuştu. Bu sabah Gazze tarafından İsrail'in bu provokatif saldırılarına karşılık verildi. Filistin tarafından fırlatılan roketler sonucu 7 İsraillinin yaralanmıştı.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.