İsrailli yazardan canlı yayında 'soykırım' çağrısı: 2 milyon Gazzeli umurumda değil, önemli olan İsrail'in intikamı

İsrailli yazardan canlı yayında 'soykırım' çağrısı: 2 milyon Gazzeli umurumda değil, önemli olan İsrail'in intikamı

İsrail kökenli Fransız yazar ve Korsika İsrail derneği başkanı David Antonelli, “Açıkçası 2 milyon Gazzeliler hiç umurumda değil. Benim için asıl önemli olan bin 300 İsraillinin intikamıdır.” dedi.

David Antonelli, I24 News setinde İsrail'in Gazze'deki tepkisi hakkında konuştu. Yorumlarında açıkça 'soykırım' çağrısı yapan Antonelli'nin sözleri izleyicileri ve internet kullanıcıları şoke etti.

David Antonelli, aslen Korsikalı olan ve birkaç yıl önce İsrail'e yerleşmiş bir Yahudidir. Bir yazar ve Korsika-İsrail derneğinin başkanıdır.


"BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN İNTİKAM"


Yazar Antonelli, Hamas'ı bir terör örgütü olarak gördüğünü ve Filistin halkının da Yahudi nefretiyle beslenen insanlar olduğunu bu nedenle aralarında bir fark görmediğini söylüyor.

Kendisine bu savaşın amacı sorulduğunda ise Gazze'nin İsrail toprağı olduğunu ve burayı geri alacaklarını söylüyor. Bir Yahudi olarak bu topraklar onlara ait olduğundan bunu kendi diniyle meşrulaştırıyor.

 

 

Korkunç sözlerine devam eden Antonelli şunları söyledi:


"Gazze'yi geri almak için acımasız olmalıyız. "İnsan hakları, ilerici düşünce veya küreselcilik konusunda endişelenmemeliyiz. Her şeyi yıksak da yeniden inşa ederiz bu yüzden sorun olmaz. 2 milyon Gazzeli hiç umurumda değil, bugün benim için önemli olan, katledilen 1.300 İsraillinin, kadının, bebeğin, babanın intikamıdır. Bu her şeyden önce İsrail'in intikamıdır, İsrail'in şanını yüceltmek içindir. “Bize İsrail topraklarını işgal ettiğimiz ya da onu çaldığımız söylendiğinde, dünyanın tüm liderlerine, Tanrı'nın yeri ve göğü yarattığını ve bu nedenle İsrail topraklarının bize ait olduğunu, Tanrı'nın onu dilediğine verdiğini anlatmalıyız. . Eğer Biden Amerika Birleşik Devletleri, uluslararası toplum, Avrupa Birliği bizim tepkimizden memnun değilse, bu acımasız olmalı ve Gazze'yi geri alacaksak o zaman onlar için çok yazık. İnsan Hakları, ilerici düşünce veya küreselcilik konusunda endişelenmemeliyiz. Yahudi olarak ilerlememiz gerekiyor ve Yahudi olarak ilerlediğimizde, aldığımız gibi daha korkunç tokatlar alacağız. Bunu size söyleyebilirim."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.