İstanbul Avcılar'da silahlar konuştu: PÖH harekete geçti

İstanbul Avcılar'da silahlar konuştu: PÖH harekete geçti

Avcılar'da, iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavganın sonucunda 3 kişi yaralandı. Bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. Operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Tüm ilçeyi ayağa kaldıran olay, saat 21.00 sıralarında Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan Birlik Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Kavga kısa sürede büyürken, silahlar çekildi, çok sayıda silah sesi duyuldu. Ve 3 kişi yaralandı.

Olayın emniyet güçlerine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslar ile çevredeki hastanelere götürüldü. Polis, kavgaya karışan diğer kişileri yakalamak için kapsamlı bir çalışma başlattı. Bölgeye özel harekat polisleri de sevk edildi.

Yapılan çalışmalar sonucu, kavgaya karışanların saklandıkları bir adres belirlendi. Özel harekat polisleri eşliğinde yapılan operasyonda evde bulunan 6 kişi olayla ilgisi bulunduğu şüphesiyle gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.