İstanbul'da 9 yaşındaki çocuğa iğrenç taciz!

İstanbul'da 9 yaşındaki çocuğa iğrenç taciz!

İstanbul Pendik’te 9 yaşında olduğu öğrenilen erkek çocuğunu istismar ettiği iddia edilen bir şahıs polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

İstanbul Pendik’te geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda iddiaya göre bir şahıs, 9 yaşındaki bir erkek çocuğunu kandırıp ormanlık alana götürdü. Şahıs, çocukla bir süre gezdikten sonra götürdüğü yerde çocuğa cinsel tacizde bulundu.

Şahıs daha sonra çocuğun yanından ayrılarak uzaklaştı. Daha sonra olaydan haberdar olan çocuğun ailesi durumu polise bildirdi. 

Şahsın çocuğu götürdüğü anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahıs ile çocuk yolda yürüyorlar, şahıs çocuğu götürüyor. Daha sonra şahıs tek başına sokakta yürüyor.

 

25 BİN ERKEK İNCELENDİ

 

Zanlıyı yakalamak için özel ekip kuruldu, çevredeki 200’e yakın güvenlik kamerası incelenerek şahsın görüntülerine ulaşıldı. Şüpheli şahsın Kavakpınar Mahallesi'nde olduğu ve mahalleden hiç çıkmadığının anlaşılması üzerine mahallede yaşayan 58 bin kişi incelemeye alındı. Kadın ve çocuklar çıkarıldıktan sonra ise 25 bin erkek şahıs incelendi.

İncelenen güvenlik kamerası görüntülerinde, şahsın yanından geçtiği iş yerinin duvarının boyuyla kıyaslandığında boyunun 1.65 santim olduğu tespit edildi. Boy ölçülerine uyan 280 kişi üzerinde yapılan çalışmalarda şahsın Adil Ç. olduğu tespit edildi.

 

sapik-siyasetcafe.jpg

 

Zanlı polis tarafından Güllübağlar Mahallesi, Tandoğan Caddesi üzerinde olay günü üzerinde bulunan kıyafeti ile kıskıvrak yakalandı. Şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Şahsın polisler tarafından yakalanma anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıs polis tarafından gözaltına alınıyor, bu sırada suçsuz olduğunu iddia ediyor.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.