İstanbul’da yakalanan BAE casusu cezaevinde intihar etti

İstanbul’da yakalanan BAE casusu cezaevinde intihar etti

Son dakika gelişmesine göre; İstanbul'da yakalanan Birleşik Arap Emirlikleri casusu iki kişiden birinin tutulduğu Silivri Cezaevi'nde intihar ettiği bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yakalanan ve Birleşik Arap Emirlikleri adına çalıştıklarını itiraf eden iki casustan birinin tutulduğu Silivri Cezaevi'nde intihar etti. Casusun, kendini asarak intihar ettiği öğrenildi.

İstanbul’da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) için casusluk faaliyeti yürüten iki istihbarat ajanı geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı.

Operasyonu Milli İstihbarat Teşkilatı ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ortaklaşa gerçekleştirdi.

TUTUKLANDILAR

İstanbul'da gözaltına alınan iki BAE ajanının, siyasi, askeri ve uluslararası casusluk suçlamasıyla tutuklanmaları talebiyle İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, BAE için casusluk faaliyeti yürüttüğü iddiasıyla yakalanan ve tutuklanmaları talep edilen iki şüphelinin hakimlik işlemleri tamamlandı.

intihar-siyasetcafe-001.jpg

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, iki şüphelinin "siyasi ve askeri casusluk" ile "uluslararası casusluk" suçlarından tutuklanmalarına karar verdi.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.