İstanbul’u kana bulayacaklardı! PKK’lı 12 terörist yakalandı

İstanbul’u kana bulayacaklardı! PKK’lı 12 terörist yakalandı

İstanbul’da 27 Kasım’da bombalı eylem yapmaya hazırlanan 12 hain bu sabah düzenlenen operasyonda yakalandı. İşte ayrıntılar;

PKK terör örgütü mensupları, İstanbul’da eylem hazırlığı yaparken güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

İstanbul'da, 27 Kasım günü bombalı saldırılarda bulunmaya hazırlanan PKK terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, 12 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da, PKK'nın sözde kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım'ı bahane ederek El Yapımı Patlayıcı(EYP) ile bombalı saldırılarda bulunmaya hazırlanan örgütün gençlik yapılanması Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) üyesi 12 zanlı yakalandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK'nın İstanbul'daki faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürüttüğü çalışmalarda, örgütün gençlik yapılanması olan DGH üyelerinin EYP ve molotof kokteyli ile saldırı hazırlığı içinde olduğunu belirledi. İstanbul'da 6 ilçede 13 adrese Terörle Mücadele Operasyon Timleri ve Özel Hareket Timleri sabah saatlerinde operasyon düzenledi. 12 örgüt üyesi yakalandı.

Adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.