İşte 2018’in bomba transferi! Eto’o 4 büyüklerden o takımla anlaştı

İşte 2018’in bomba transferi! Eto’o 4 büyüklerden o takımla anlaştı

Spor Toto Süper Lig’de 4 büyük takım arasında şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ediyor. Devre arası transfer döneminin bombasını ise 4 büyüklerden o takım patlatıyor. İşte haberin ayrıntıları;

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, devre arası transfer döneminde Samuel Eto'o'yu kadrosunda görmek istediğini Başkan Dursun Özbek’e iletti.

Göztepe maçıyla birlikte takımın başındaki yerini alan ve devre arasında kadroda eksik gördüğü yerlere gerekli takviyeleri yapacaklarını her fırsatta dile getiren Fatih Terim, Antalyaspor’dan ayrılmak üzere olan Eto’o’yu istedi.

Terim'in Antalyaspor'dan ayrılacak olan Eto'o'yu ısrarla istediği ve oyuncu ile temas kurulduğu ve büyük ölçüde anlaşıldığı kaydedildi.

Kayserispor maçıyla beraber alışılagelmiş sistemi olan 4-4-2'yi kullanmak isteyen tecrübeli teknik adamın Eto'o'yu takımda görmek istediği belirtilirken, Kamerunlu yıldızın Fatih Terim'le çalışmak için bir hayli istekli olduğu öğrenildi.

Ekonomik olarak bunalımda olan ve yıldız futbolcularını takımdan göndermek kararı alan Antalyaspor yönetimi Eto'o'nun transferine sıcak bakarken, Galatasaraylı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Antalya'ya çıkarma yapacakları vurgulandı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.