İşte Ali Koç’un ‘Zico ve Alex’ hayali!

İşte Ali Koç’un ‘Zico ve Alex’ hayali!

Fenerbahçe başkanlık adaylığını açıklayan ve çalışmalarına son sürat devam eden Ali Koç’un hayali, Sarı – Lacivertli taraftarları heyecanlandıracak…

Ali Koç, sarı-lacivertli taraftarları çok heyecanlandıracak bir hayalini yakın çevresiyle paylaştı.

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç seçim çalışmalarına son sürat devam ederken bir yandan da gelecek planlarını yakın çevresiyle paylaşmaya başladı.

Şu an için Aykut Kocaman'la yola devam etmenin Fenerbahçe'nin yararına olacağını belirten Ali Koç'un gelecekle ilgili sarı-lacivertli taraftarları çok heyecanlandıracak bir hayali var.

ZİCO VE ALEX HAYALİ!

Başkan seçildiği takdirde yönetim kuruluyla ortak bir karar almadan teknik direktör değişikliğine gitmek istemediğini belirten Ali Koç, Aykut Kocaman'ın şampiyon olması halinde gönderilmesinin de doğru olmayacağını söyledi. Fakat Ali Koç ileri ki dönemlerde eski hocaları Arthur Zico ile çalışmak istediğini ve Alex de Souza'yı da Zico'nun teknik ekibinde görmeyi hayal ettiğini yakın çevresiyle paylaştı.

Taraftarın gönlünde Zico ve Alex için bir ukte kaldığını söyleyen Ali Koç bu iki efsaneyi yeniden kulübe kazandırarak tribünlerde yeni bir hava yakalayabileceklerini düşünüyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.