İşte Arzum Onan ile boşanan Mehmet Aslantuğ'un yeni sevgilisi

İşte Arzum Onan ile boşanan Mehmet Aslantuğ'un yeni sevgilisi

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini bitiren Mehmet Aslantuğ'un adı aşk iddialarına karıştı. İddiaya göre; Mehmet Aslantuğ gönlünü iş insanı Gözde Akpınar'a kaptırdı.

27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz günlerde el ele geldikleri adliyede sonlandıran Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan cephesinde sular durulmuyor. Mehmet Aslantuğ'un adı Arzum Onan ile boşanmasının ardından aşk iddiaları ile yeniden gündeme geldi.

Söylemezsem Olmaz yayınında yer alan iddiaya göre; Mehmet Aslantuğ, iş insanı Gözde Akpınar'la yakınlaştı. İddiaya göre; Mehmet Aslantuğ, arkadaş ortamında tanıştığı Gözde Akpınar'dan etkilendi ve önce arkadaş oldu sonra da yakınlaştı.

 

BOŞANMANIN SEBEBİ GÖZDE AKPINAR MI?


Pınar Eliçe yayında yaptığı açıklamada "En az bir bir buçuk yılı olabilir, bana söylenenler bu yönde" iddiasında bulundu.

Eliçe konuşmasının devamında "Cemiyet hayatında olan bir kadın olduğu için söylemek istemedim, yakın çevrede bilinen bir şeydi, ben Mehmet Aslantuğ'un o vedalaşması vs bana geçmedi. Arzum Onan'a çok kıymet verdiğini biliyorum. Bu yeni değil ama yakınlaşma ötesi..." dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.