İşte FETÖ'cü Zekeriya Öz'ü 5 yıldır evinde saklayan mobilyacı

İşte FETÖ'cü Zekeriya Öz'ü 5 yıldır evinde saklayan mobilyacı

Almanya'da lüks içinde villada yaşayan FETÖ'cü eski savcı Zekeriya Öz'ü evinde saklayan kişi ortaya çıktı.

Firari, kumpasçı, FETÖ'cü eski savcı Zekeriya Öz'ün, Almanya Speyer kentinde örgütün kanatları altında lüks içinde, villada hayat yaşadığını geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Öz'ün Speyer'de kaldığı villanın, Türkiye'de askeri pilotluktan atılan ve 2007'de Almanya'ya giden, İstikbal Mobilya temsilciliğini alan F.D.'ye ait olduğu iddia edildi. İddiayı F.D.'yi ve ailesini tanıyan Mannheim'daki iş insanları ortaya attı.

Aynı kişiler, “Öz ve F.D. yaklaşık 5 yıldır birlikteler. Speyer'deki ev de, bu FETÖ'cü ailenin damadı olan F.D'nin” dediler… 

 

FETÖ'CÜLERLE İŞ BİRLİĞİNİ DEVAM ETTİRİYORLAR

 

F.D.‘nin, Mannheim Kenti'nde tanınmış kayınpederi ve bacanağı ise, üç yıl önce Türkiye'ye tatile gittiklerinde FETÖ'cülükten gözaltına alınmış, pasaportlarına el konulmuştu. Türkiye, bu ailenin FETÖ bağlantısının her noktasıyla biliyor.

Çeşitli yerlerde yatırımlar yapan, Ludwigshafen'daki İstikbal Mobilya'nın dışında, başka kentte de şubeler açan F.D., Mannheim'in meydanındaki bir çok işyerinin sahibi olan kayınpederi sayesinde epey bir gayrimenkul de edindi. Mobilya firmasının, Almanya'da FETÖ'cü olarak bilinen çevrelere halen ürün gönderdiği ve temsilcilik için onay verdiği belirtildi…

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.