İşte Galatasaray’ın Ahmed Musa teklifi

İşte Galatasaray’ın Ahmed Musa teklifi

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da transfer hareketliliği hız kazandı. Forvet arayışlarını sürdüren Cimbom’un Ahmet Musa teklifi ortaya çıktı. İşte ayrıntılar;

Fatih Terim’in takımın başına geçmesinin ardından şampiyonluğu ulaşan Galatasaray’da gözler transfere çevrildi. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray’ın transferde ilk hedefi Nijeryalı yıldız futbolcu Ahmed Musa oldu.
Sarı-Kırmızılılar'ın geçtiğimiz günlerde İngiliz kulübü Leicester City ile menacerler aracılığıyla gizli bir görüşme gerçekleştirdiği ve Nijeryalı futbolcunun kiralanmaya uygun olduğu bilgisini aldığı ortaya çıktı.


Bir süredir sosyal medyada Galatasaray taraftarıyla temas halinde olan Ahmed Musa, kulübü Leicester'da yıllık yaklaşık 3.2 milyon Euro kazanıyor. Cim Bom'da hedef, oyuncuyla 2.5 milyon Euro'ya anlaşıp, kalan bedelin yine Leicester tarafından ödenmesi.
Sezonun ikinci yarısını CSKA Moskova'da geçiren Musa için, Ruslar'ın da benzer bir yol izlediği ifade ediliyor.


UEFA ZARAR YAZMAYACAK    
Anlaşma sürecini kupa sonrasına bırakmak istemeyen Sarı- Kırmızılılar, ilk teklifi ise Nijerya kampında yapmayı planlıyor. Eğer yıldız futbolcu, kiralık gelmek için Leicester'da kazandığından daha fazla bir ücret talebinde bulunmazsa, mutabakat sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Galatasaray ayrıca İngiliz kulübüne de bir kiralama ücreti ödeyecek. Ancak bu para, bonservis alımı olmadığı için UEFA tarafından zarar hanesine yazılmayacak.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.