İşte Ozan Tufan’ın yeni adresi

İşte Ozan Tufan’ın yeni adresi

Fenerbahçe’ye büyük beklentiler içerisinde transfer edilen Ozan Tufan, beklenen performansı bir türlü gösteremedi ve teknik direktör Aykut Kocaman tarafından da kadro dışı bırakıldı. Ozan’ın gideceği takım ise belli oldu. İşte ayrıntılar;

Bursaspor’da Şenol Güneş döneminde oynadığı futbol ile Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin dikkatini çeken ve transfer edilmesi ikin iki ezeli rakibin yarıştığı Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı ve kendisine kulüp arıyor.

Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye 8 milyon Euro’ya yakın bir rakamla transfer olan Ozan Tufan Milli Takımda ve Sarı-Lacivertli takımda istenilen performansı ve çıkışı bir türlü yakalayamadı.

Şenol Güneş’in elinde yıldızlaşan Ozan Tufan Fenerbahçe’de çalıştığı hocalar ile bir türlü yıldızı barışmadı ve son olarak Kocaman tarafından kadro dışı bırakıldı.

Ozan Tufan’ın yeni adresi ise belli oldu. Buna göre Ozan Tufan’ın La Liga’da futbol hayatına devam edeceği ve bazı kulüpler ile menajerinin görüşme içerisinde olduğu kaydedildi.

Özellikle La Liga ekiplerinden Leganes'in Ozan Tufan ile yakından ilgilendiği, genç oyuncunun da gelen teklife olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Şu an ligde 12. sırada bulunan Leganes'in Ozan'ı satın alma opsiyonuyla kiralamayı planladığı bildirildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.