İşte Trabzonspor'un yeni hocası

İşte Trabzonspor'un yeni hocası

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü kim olacak? Sorusu yanıtını buldu. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Bordo – Mavili takımın mevcut teknik direktörü Rıza Çalımbay ile önümüzdeki sezon yola devam edilmeyeceği hemen hemen kesinleşti. Şenol Güneş Stadyumunda alınan Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından Rıza Çalımbay ile yolların kesinlikle ayrılması gerektiği yüksek bir sesle dile getirildi.

Spor Toto Süper Lig'de Bu sezon gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Brezilya milli takımının efsanevi oyuncusu ve eski teknik direktörü Dunga'nın Rıza Çalımbay'ın yerine Trabzonspor’un başına geçeceği ileri sürüldü.

Şu ana kadar yalnızca Brezilya milli takımını çalıştıran Dunga, Haziran 2016'da görevine son verildikten bu yana boşta.

Futbolculuk kariyerindeki başarısını teknik direktörlük kariyerine taşıyamayan efsanevi isim, Brezilya'nın başında 2007 Copa America ve 2009 Konfederasyon Kupası zaferleri yaşamasına rağmen 2010 Dünya Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yarattı.

Brezilya'nın Güney Afrika'daki organizasyona çeyrek finalde Hollanda'ya elenerek veda etmesinden sonra görevine son verilen Dunga, 2014'te yeniden milli takımın başına geçse de Copa America Centenario'da gruptan çıkamayınca kovulmuştu.

YÖNETİMİN HEDEFİ YERLİNİN YERLİSİ

Trabzonspor yönetiminin ise teknik direktörlük görevine yerli bir ismi getirmeyi düşündüğü kaydedildi. Bu ismin Trabzonlu olmasına dikkat edileceği veya daha önce kulüpte görev almış bir ismin olacağı öğrenildi. Bilindiği üzere Samet Aybaba’nın ismi teknik direktörlük görevi için geçen isimler arasında yer almıştı. Bunun yanı sıra teknik direktörlük için Fatih Tekke’nin ismi de sıkça kamuoyunda yer alıyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.