İşte Vida’nın serbest kalma bedeli

İşte Vida’nın serbest kalma bedeli

Beşiktaş’ın yıldız defans oyuncusu Vida’nın serbest kalma bedeli resmen belli oldu. İşte ayrıntılar;

2018 Dünya Kupası’nda gösterdiği performans ile büyük kulüplerin dikkatini çeken Vida’ya teklif yağıyor. Avrupa’dan birçok takımın istediği 29 yaşındaki savunma oyuncusu Vida için Beşiktaş 'bekle gör' taktiği uygulayacak.

Kulüplerin kendi arasındaki rekabette kazanan Beşiktaş olacak.

Başkan Fikret Orman ve yönetim Hırvat oyuncunun serbest kalma bedelini belirledi. Beşiktaş bu sezon transferin en dikkat çeken kulübü olarak ön plana çıkıyor. Tosic’i 4.5 milyon euroya Guangzhou’ya, Mitrovic’i 3.5 milyon euro’ya Brugge’e, Fabri’yi de 6 milyon euro’ya Fulham’a satan Beşiktaş, transferde ise turnayı Vida ile vuracak.

fenerin-borcu-aciklandi-siyasetcafe.jpg

Dünya Kupası’nda final oynayan Hırvatistan’da ortaya koyduğu performansla bir anda transferin gözdesi olan Vida için West Ham, Liverpool, Everton, Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla ve PSG de devrede.

İngiliz, İspanyol ve Fransız medyasında Hırvat stoperle ilgili transfer haberlerinin ardı arkası kesilmezsen bu durum en çok Beşiktaş’ı ve başkan Fikret Orman’ı memnun ediyor. Devre arası bedelsiz olarak Beşiktaş’a gelen ve 4.5 yıllık mukavele imzalanan 29 yaşındaki futbolcu için şu ana kadar en yüksek teklifi West Ham verdi. Londra ekibi 18.5 milyon euro önerirken Orman ise 30 milyon Euro'da ısrarcı. Hırvat oyuncuya bu kadar çok kulübün talip olması Beşiktaş’ın elini güçlendirirken alt sınırı 25 milyon euro olarak belirleyen siyah-beyazlılar ‘bekle gör’ taktiğini izleyecek ve en yüksek teklifi veren Vida’yı renklerine katacak.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.