İtalya’ya Türk firma çıkarması

İtalya’ya Türk firma çıkarması

Mobilya sektöründe dünyada marka haline gelen Türkler, 65 firma ile İtalya’ya çıkarma yaptı.

Endüstriyel mutfak sektörünün Avrupa’daki en büyük fuarı olan Host Milano’nun bu yıl düzenlenen etkinliğinde birçoğu İDDMİB üyesi olan toplam 65 Türk firması, İtalya’da en yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 
İtalya’nın Milano kentinde 40'ıncısı düzenlenen Host Milano 2017 Uluslararası Otel Ekipmanları Fuarı sona erdi. Dünya genelinde 47 ülkeden 2010 katılımcı ve gıda sektörünün tüm kollarını kapsayan 170 ülkeden 60 bini yabancı olmak üzere toplam 150 bin profesyonel ziyaretçi ile Host Milano 2017, endüstriyel mutfak sektörünün Avrupa’daki en büyük fuarı olarak biliniyor. 

-TÜRKLER 26 BİN ZİYARETÇİ AĞIRLADI-

Host Milano fuarında, birçoğu İDDMİB üyesi olan Türk katılımcılar fuar boyunca stantlarında 26 bin civarında ziyaretçi ağırladı. Bu yıl düzenlenen Host Milano 2017’de Türk firmaları fuarda 5 bin metrekareden büyük bir alana stantlarını kurarak en yeni ürünlerini dünyanın dört bir köşesinden gelen ziyaretçilerin beğenisine sundu.
Host Milano 2017 Uluslararası Otel Ekipmanları Fuarı, otel ekipmanlarından mutfak ve bar ekipmanlarına kadar konaklama sektörüyle ilgili tüm alanlarda faaliyet gösteren firmaları temsil ediyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.