Itır Esen’den olay yaratan paylaşım!

Itır Esen’den olay yaratan paylaşım!

Şeyma Subaşı’ndan  geçtiğimiz aylarda ayrılan Acun Ilıcalı’nın birlikte olduğu iddia edilen Itır Esen, Instagram hesabından kafaları karıştıran bir paylaşımda bulundu.

Şeyma Subaşı ile yaklaşık 1 yıl süren evliliği sona eren Acun Ilıcalı’nın son zamanlarda adı Miss Turkey seçilen ancak sosyal medya paylaşımları nedeniyle tacı elinden alınan Itır Esen’le aşk yaşadığı iddia ediliyor. Konu hakkında her iki isimden de henüz bir açıklama yapılmasa da sık sık bir arada görüntülenmeleri ve sosyal medya paylaşımları söz konusu iddiaları güçlendiriyor.

Önceki günlerde açıklama yapan Itır Esen, Acun Ilıcalı ile Survivor Youtube projesi kapsamında tanıştıklarını söylemişti. Açıklamanın sonrasında ikilinin Dubai’ye gittikleri ve Acun Ilıcalı’nın Itır Esen için Dubai’deki Off-White mağazasından binlerce liralık alışveriş yapması magazin medyasında gündem olmuştu.

TV8’de yayınlanan Eser Yenenler Show’a konuk olan Acun Ilıcalı’yı seyirci koltuğunda izleyen genç model, gözlerini bir dakika bile medya patronundan ayırmamıştı. İkili arasındaki tüm bu iddialar hala konuşulurken, Itır Esen’den çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Itır Esen, yayınladığı bir fotoğrafın altına, "Hayal ediyorum, çok çalışıyorum, sahip olana dek eziyet ediyorum" notunu ekledi. Itır Esen’in bu paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alırken, 20 yaşındaki modelin notu, takipçilerin kafasını karıştırdı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.