Japonya'daki Asahi Ryokan Oteli'nde kalmak 1 dolar, sadece bir şartı var!

Japonya'daki Asahi Ryokan Oteli'nde kalmak 1 dolar, sadece bir şartı var!

Japonya’da bir otel, YouTube’da canlı yayında uyuma şartıyla 1 dolara konaklama imkanı sunuyor

Japonya’da Asahi Ryokan isimli bir otel, kendine yeni müşteriler çekmek için sıra dışı bir yönteme başvurdu. Büyük annesine ait olan oteli işleten 27 yaşındaki Tetsuya Inoue, Asahi Ryokan Oteli’nin 8 numaralı odasını YouTube’da canlı yayına açtı. Bundan böyle 8 numaralı odada kalan misafirler, konaklama süresi boyunca YouTube’dan canlı olarak yayına katılacak.

Asahi Ryokan’da kalan misafirler her ne kadar YouTube’da canlı yayına çıkmayı kabul etmiş olsalar da misafirlerin gizliliğine de önem verilmekte. Banyoda kamera bulunmamasının yanı sıra canlı yayında da ses kullanılmıyor. Böylece misafirler telefon görüşmelerini ya da odada gerçekleşen konuşmaları gizlilik içinde gerçekleştirebiliyor.

Otelde konaklayan bir İngiliz misafirin otelden canlı yayın yapmasından esinlenerek bu kararı aldığını belirten Inoue, otelin eski olduğunu ve bu nedenle yeni bir iş modeline ihtiyaç duyduklarını belirtti. Otelin ucuz bir semtte yer aldığını söyleyen Inoue, herkesin konuşacağı özel bir şey yaparak otelin değerini arttırmaya karar verdiğini söyledi.

Şimdilik otelin, 8 numaralı oda özelinde para kaybediyor. Ancak YouTube kanalındaki popülerliğin artmasıyla birlikte otel, kanala reklam alabilecek. Şu anda 5.000 fazla abonesi bulunan One Dollar Hotel kanalının, videolarının da izlenme sayısı 5.000.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.