Jennifer Lopez Antalya’ya geliyor, Konser ücreti şaşırttı

Jennifer Lopez Antalya’ya geliyor, Konser ücreti şaşırttı

Dünyanın önde gelen şarkıcılarından Jennifer Lopez konser vermek için Antalya’ya gelecek. 3 gece konser verecek olan ünlü şarkıcının konser ücreti şaşırttı!

ABD'li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, 'It's My Party' turnesi kapsamında 7 yıl aradan sonra Türkiye'ye gelecek. Lopez, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki Regnum Carya Otel'de 6 Ağustos'ta sahne alacak. Konser bilet fiyatları açıklanan Lopez'i locada izlemenin bedeli ise 25 bin euroya yükseldi.

 

lopez.JPG

 

Olağanüstü koruma

2 saat sahnede olması beklenen sanatçının ekibi konser öncesi otele gelerek incelemelerde bulundu. Ekibin onay vermesiyle otel yönetimi ve şarkıcı kontrat imzaladı. Antalya'da 3 gece geçirecek olan Lopez; 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camla kaplı 3 katlı villada kalacak.

Locadan dinlemek 25 euro

Jennifer Lopez'in konser bilet fiyatı ise dikkati çekti. Sanatçıyı ayakta dinlemek isteyenler, satışa çıktığı ilk günlerde avantajlı dönemde 2 bin liradan bilet satın aldı. Konsere 1 ay kala az sayıda kalan bileti satın almak isteyen Jennifer Lopez hayranları, sanatçıyı ayakta dinlemek için 7 bin lirayı gözden çıkaracak. Sanatçıyı locadan izlemek için ayrılan 28 locadan ise son birkaçı kaldı. Biletin satışa sunulduğu ilk günlerde 20 bin euro olan loca fiyatları, şu an 25 bin euroya yani 158 bin TL'ye yükseldi.

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.