Joker, Türkiye’de de rekora koştu

Joker, Türkiye’de de rekora koştu

4 Ekim günü vizyona giren ve Türkiye’de 435 salonda gösterilen ‘Joker’ filmi, tüm zamanların ekim ayı en iyi yabancı film izleyici açılış rekorunu kırmıştı. Şimdi de genel toplamda 1 milyon seyirci tarafından izlenerek ayrı bir rekora imza attı.

Todd Phillips'in yönetmen koltuğuna oturduğu Türkiye'de 4 Ekim'de vizyona giren ‘Joker’ , beklendiği üzere sinemaseverlerden büyük ilgi gördü.

Warner Bros'dan yapılan açıklamaya göre, film, vizyona girdiği ilk üç 3 günde 385 bin 488 kişi tarafından izlendiği açıklanmıştı. Bugün ise Türkiye’de toplamda 1 milyon seyirci rakamına ulaşıldığı bilgisi verildi.

ABD'de ise yaklaşık 93 buçuk milyon dolar hasılata ulaşan ‘Joker’ aynı zamanda tüm zamanlar en iyi ekim ayı hasılat rekorunun da sahibi oldu.

Gerilim ve dram türünü bir araya getiren, Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu film, başarısız bir komedyen olan ve DS Comics karakterlerinden Batman'in en büyük düşmanı Arthur Fleck'in gençlik döneminde zihninin psikolojik olarak yavaş yavaş tekinsiz sulara yelken açmasıyla yeni karakteri ‘Joker’e olan dönüşümünü konu ediniyor.

 Phillips ile Scott Silver'in senaryosunu kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Marc Maron, Bill Camp, Shea Whigham, Glenn Fleshler, Douglas Hodge ve Brian Tyree Henry gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.