Kadir Doğulu'dan bomba 'tarikat' açıklaması! 'Bize bu makam hediye edildi'

Kadir Doğulu'dan bomba 'tarikat' açıklaması! 'Bize bu makam hediye edildi'

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün Bektaşi tarikatına katıldığı gündeme gelmişti. Kadir Doğulu'dan bu konuda gündem olacak yeni bir açıklama daha geldi.

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile birlikte ekranlara geri dönüyor.

Oyuncu TMC Film’in Star için çekeceği 'Gecenin Ucunda' dizisiyle el sıkıştı. Projede Atagül'ün Macide karakterine hayat vereceği öğrenildi.

'Gecenin Ucunda' dizisinde Atagül'ün rol arkadaşı eşi Kadir Doğulu olacak.

Böylece 2013- 2014 sezonunda 50 bölüm süren 'Fatih Harbiye' dizisinde birlikte çalışan ikili, 9 yıl aradan sonra yeniden aynı projede partner olacak.

 

'BENİ TANIYANLAR BANA DERVİŞ DERLER'

 

İkilinin bu haberi hayranlarını heyecanlandırırken Kadir Doğulu’dan gündeme bomba gibi düşen ‘tarikat’ açıklaması geldi. Eşi Neslihan Atagül ile aynı dizide rol alacak olan Kadir Doğulu'nun Bektaşilik yolculuğuna çıktığı ortaya çıkmıştı.

Kadir Doğulu sorular üzerine "Arkadaşlar, beni tanıyanlar zaten bana ‘Derviş’ derler. Bir nedeni olabilir mi? Bana diyorlar ben demiyorum. Ayaküstü konuşulacak muhabbetler değil bunlar" demişti. Kadir Doğulu benzer sorular üzerine yeni açıklama yaptı.

 

Doğulu açıklamasında şunları söyledi:

 

'Bunlar çok değerli konular. Konu değil bu. Bu bir maneviyat. Biz de çok değerli bir söz var. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Bize bu makam hediye edildi. Biz de yaşantımızda elimizden geldiğince evimizle, işimizle, duruşumuzla göstermeye çalışıyoruz zaten. Benim komşum bilir akrabalarım bilir. Bu havası atılacak bir şey değil. Bu bir makam.'

 

'HERKESE KAPIMIZ AÇIK'

 

Doğulu, daha fazla bilgi almak isteyen gazetecileri evine çağırarak, “Gelin haneme. Hanemin kapısı yok eşiği var. Herkese kapımız açık” diye de ekledi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.