Kadro dışı kalan Volkan’dan ilk açıklama

Kadro dışı kalan Volkan’dan ilk açıklama

Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kadro dışı bırakılan Volkan Demirel’den ilk açıklama geldi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Süper Lig’de üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından son oynanan UEFA maçında Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı 2-0 mağlup etmişti. Bu maçın ardından üç futbolcunun kadro dışı bırakılması büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe'de özellikle Volkan Demirel'in kadro dışı bırakılması, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken ilk açıklama geldi.

"YÖNETİMİN BİLDİĞİ VARDIR"

Tecrübeli kaleci, kadro dışı kalması ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Hayırlısı olsun. Yönetimin bir bildiği vardır. Bana şu safhada konuşmak yakışmaz. Yaşadıklarımı ben bilirim."

FENERBAHÇE MACERASI BİTTİ

Ali Koç yönetiminin Bursaspor'dan kaleci Harun Tekin'i transfer etmesi ve ardından sürekli ilk 11'de onun oynaması, Volkan'ın artık takımda düşünülmediği yorumlarına yol açmıştı. Yönetim kanadından daha önce yapılan açıklamalarda da Volkan'ın Fenerbahçe'deki son senesi olduğu dile getirilmişti.

2002-03 sezonundan bu yana Fenerbahçe'de olan Volkan Demirel, futbolu bırakmak istediğini sıkça söylerken, yönetim cephesinden aksi yönde açılamalar geliyordu. Ve cuma akşamı iki taraf ile ipler tamamen koptu. Volkan Demirel'in Fenerbahçe macerası böyle bitti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.