Kafalar grubundan Fatih Yasin, Sena Güzeldağ ile boşandı

Kafalar grubundan Fatih Yasin, Sena Güzeldağ ile boşandı

'Kafalar' grubunun sevilen ismi Fatih Yasin, geçtiğimiz sene evlendiği Sena Güzeldağ ile tek celsede boşandı.

YouTube Türkiye'de 7,5 milyon takipçisi bulunan Kafalar grubunun üyesi Fatih Yasin, geçtiğimiz sene haziran ayında avukat Sena Güzeldağ evlenerek hayatlarını birleştirmişti.

Evliliklerinin birinci senesi dolan çift, tek celsede boşanarak sevenlerini şaşırttı. Sosyal medya hesabından boşanma haberini duyuran Güzeldağ, "Bu sürecin ikimiz için daha fazla yıpratıcı olmaması adına sizlerden saygı, özveri ve anlayış bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

gugu.JPG

 

Güzaldağ, şu açıklamayı yaptı:

 

"Yazması kolay gibi gelse de Fatih ile olan evlilik birliğimizi 17 Ağustos günü kanunen sonlandırmış bulunmaktayız. Bu sürecin ikimiz için daha fazla yıpratıcı olmaması adına sizlerden saygı, özveri ve anlayış bekliyoruz. Ben bu yolda çok güzel insanlarla tanıştım, harika insanlar biriktirdim. Dilerim ki herkesi yolu açık olsun, iyi insanlarla karşılaşsın. Bir süre paylaşım yapamayacağım. Merak etmeyin Sadece her zaman her şeyin hayırlısını dileyin.

Şunu da belirtmek isterim ki ben aldığı nefese kadar gerçek olan biriyim. Instagram hesabımı da açtığımdan beri neysem onu yansıtmaya çalıştım. Amacım hiçbir zaman reklam yapmak, gündem olmak, insanları kandırmak olmadı olamaz da! Beni tanımadığınız için bu denli yorumlar yapabilirsiniz ancak sizden tekrar saygı ve duyarlılık göstermenizi bekliyorum”.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.