Kamerayı kapalı sanan kadın senatör, toplantının ortasında soyundu

Kamerayı kapalı sanan kadın senatör, toplantının ortasında soyundu

66 yaşındaki Meksikalı senatör, diğer senatör ve gazeteciler ile beraber yapılan toplantı esnasında kameranın kapalı olduğunu düşünüp elbiselerini değiştirdi.

66 yaşındaki Meksikalı senatör Martha Lucia Micher, toplantı sırasında kapalı olan kameranın azizliğine uğradı.

26 Mayıs tarihinde diğer senatör ve gazeteciler ile beraber Zoom üzerinden Kovid-19 ile ilgili yapılan toplantı esnasında kameranın kapalı olduğunu düşünüp elbiselerini değiştirdi.

Toplantıda bulunan bir kişi, soyunduğu sırada kamera karşısında senatörün çıplak olduğu anın ekran görüntüsünü alıp sosyal medyada yayınladı.

 

senator-siyasetcafe-001.jpg

 

Olaydan sonra özür dileyen Micher, şu açıklamaları yaptı:

 

Kazayla vücudumun özle yerlerini gösterdiğim için pişman değilim. Kadın vücudunun bir nesne gibi görülmesine karşıyım.66 yaşında bir kadınım, üç çocuğum ve her üç çocuğumda şuan iyi yerlerde. Üç çocuk doğurup emzirdiğim için vücudumda bozulmalar olmuş olabilir ama utanılacak bir şey değil.Vücudumla gurur duyuyorum. 40 yıldır sol görüş kimliği ile insan hakları için mücadele ediyorum. Bu kimliğim ile toplum içinde önemli rollerde bulundum. Vücudumdan utanmıyorum, aksine vücudumu seviyorum ve gereken ilgiyi gösteriyorum."

 

Bir çok senatör ve politikacı, Micher'in açıklamalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak senatöre desteklerini gösterdiler.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.