Kan donduran olay! Uyuyan kızının başını kesti

Kan donduran olay! Uyuyan kızının başını kesti

İran'da dehşet bir olay yaşandı. Cani baba 35 yaşında bir erkeğe aşık olup kaçan 13 yaşındaki kızının uyurken başını keserek öldürdü.

İran'ın Talesh şehrinde yaşayan 13 yaşındaki Romina Ashrafi, 35 yaşındaki aşık olduğu adam ile kaçma planı yaptığı gerekçesi ile babası tarafından öldürüldü. Acımasız baba, talihsiz kızın kafasını uykusundayken orakla kesti.

13 YAŞINDAKİ KIZ EVDEN KAÇTI

Romina Ashrafi, kendisini babasından istemeye gelen şahıs ile evliliğine izin verilmeyince evden kaçtı. Kısa süre içinde ailenin polise haber vermesi üzerine polis Romina'yı yakalayıp ailesine teslim etti. Yerel kaynaklar, Romina'nın polise kendisini ailesine teslim etmeleri halinde hayatının tehlikeye gireceğini söylemesine rağmen polisin kendisini ailesine teslim ettiğine yer verdi.

İDAM CEZASI UYGULANMAYACAK

Romina'nın babası evinde uyurken kızının kafasını kestiği kanlı orakla beraber polis merkezine gidip kızını öldürdüğünü söyleyip teslim oldu. Kaymakam Kazem Razmi, babanın şu an gözaltında tutulduğunu ve olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Kadın ve Aile İşlerinden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masoumeh Ebtekar, olayın soruşturulması için özel emir verdi. İran yasalarına göre baba kızına bakmakla yükümlü olduğu için kısas (idam) cezası uygulanmayacak.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.