Kanal D'den ayrılan Buket Aydın yeni aşk mı yaşıyor?

Kanal D'den ayrılan Buket Aydın yeni aşk mı yaşıyor?

Kanal D Haber programının sunucusu Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmişti. Aydın, dün 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan boşanmıştı. Bu gelişmelerin ardından Aydın hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. İşte Buket Aydın'ın yeni aşkı...

Buket Aydın ile Emir Sarıgül sevgili mi? Magazin dünyasında ortaya atılan iddiaya göre, Buket Aydın ile Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül aşk yaşıyor. İki cepheden gelen açıklama merak ediliyor.

Bir süre önce Kanal D'deki görevine son verilen Buket Aydın, dün ise 7 yıllık evliliğini noktalamıştı.

 

İSTİFASINI BÖYLE DUYURDU

'Aydın, Kanal D'den istifasını duyurduğu açıklamada ise şu ifadelere yer vermişti:

"16 yıldan beri size haber verme görevimi layığıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Durup dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlendiğim görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum.”

 

YILDIRIM DEMİRÖREN'LE AŞK İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın'la ünlü iş adamı Yıldırım Demirören'in aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in son dönemin en çok konuşulan ismi Buket Aydın'a ilgisi olduğu iddia edilmişti. 

 

bukee.jpg

 

BUKET AYDIN, EMİR SARIGÜL İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Boşanmanın gerçekleşmesinin ardından bugün modacı Barbaros Şansal, Sarıgül ve Aydın'ın birlikte bir araçta görüldüğü bir fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğrafın paylaşılmasının ardından ise söylentiler hız kazandı.

 

foto2-024.jpg


Medyakorodoru internet sitesi ise yayınladığı haberde Buket Aydın'ın Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile ilişki yaşadığı iddia etti.

 

foto1-029.jpg

 

Sarıgül ve Aydın'ın kısa sürede nikah masasına oturacağı da iddia edildi.

Emir Sarıgül, geçtiğimiz gümlerde Beykoz Konakları'ndaki evinde verdiği partide silah seslerinin yükseldiği iddiaları ile gündeme gelmişti.

BUKET AYDIN'DAN AÇIKLAMA!

Bir süre sonra ise Buket Aydın'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Aydın şu ifadeleri kullandı;

 

foto4-013.jpg


Emir Sarıgül'ün kuzeni Murat Sarıgül ise bu iddialara ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Sarıgül paylaşımlarına Buket Aydın'ı da etiketledi.

foto5-008.jpg


 


EMİR SARIGÜL KİMDİR?

1981 yılında İstanbul’da doğan Emir Sarıgül 1985 yılında, henüz 3,5 – 4 yaşlarındayken kanser hastası olan annesini kaybetmiştir. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Emir Sarıgül, Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi’nde mezun olmuştur. Ardından Yeditepe Üniversitesi’ni kazanmıştır.

Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü tamamlamasının ardından master eğitimi almak üzere İngiltere’ye gitmiştir. Londra’daki American Intercontinental University’de aldığı yabancı dil eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönmüş ve iş hayatına girmiştir.

İnşaat sektöründe çalışan Emir Sarıgül, bu alanda kendinden sıkça söz ettirmiştir. Halen inşaat sektöründe faaliyet gösteren Maritza Şirketler Grubu'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev alıyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.