Kanseri yenen oyuncudan duygusal paylaşım

Kanseri yenen oyuncudan duygusal paylaşım

Dokuz yıl önce yakalandığı meme kanseri hastalığını gördüğü tedavinin ardından yenerek sağlığına kavuşan oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya hesabından duygusal paylaşımda bulundu.


Üç çocuk annesi 49 yaşındaki oyuncu Deniz Uğur, 9 yıl önce meme kanseri hastalığına yakalandığını öğrenerek tedavi oldu.

Uğur tedavinin ardından kanser hastalığını yenerek sağlığına kavuştu. Sosyal medya hesaplarından iki çocuğuyla çekildiği fotoğrafı paylaşan Deniz Uğur, yaşanan tüm zorlukların gelip geçici olduğunun altını çizdi.

 

ekran-alintisi-min-4-001.PNG

 

Duygusal paylaşımında Deniz Uğur "Dünya hayatında herhangi bir rahatsızlığın içinden geçenleriniz varsa bilin ki, kaybettiğinizi sandığınız her şeyi geri kazanıyorsunuz ve sonra hayat daha anlamlı, daha güzel oluyor"  dedi.

 

 

 

 

 

 

 

"BAŞKALARINI ÇOK ZORLAYAN DURUMLARDAN ETKİLENMİYORSUNUZ"

 

Deniz Uğur, "Başkalarını çok zorlayan durumlardan etkilenmiyorsunuz. Çünkü her şeyin geçeceğini, o sırada ne oluyorsa sizin gelişmeniz ve hayatın daha iyiye, daha güzele evrilmesi için olduğunu biliyorsunuz. Hayat durmadan dönüşüyor. Egonun algıladığı haz dış koşullara bağlı ve geçici, ruhun algıladığı mutluluk öze dayalı ve kalıcı. Evrenin yaratılış sebebi, varlığın yokluğa tercih edilme nedeni sevgidir ve olan güzeldir." ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.